Rechtsbijstand

Wat is Rechtsbijstand?

Als u een WA- of Beperkt Casco verzekering heeft, moet u zelf de schade verhalen bij de tegenpartij. Wilt u dat wij de schade verhalen? En geen administratief gedoe? Sluit dan een rechtsbijstandverzekering af.

Met een Rechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp in binnen- en buitenland. U hoeft geen formulieren in te vullen of contact te leggen met instanties, getuigen en deskundigen. Dit doen wij voor u! Allianz onderhandelt voor u met de tegenpartij en stapt naar de rechter als het nodig is. De rechtsbijstandverzekering van Allianz wordt verzorgd door de onafhankelijke partij NRS Rechtsbijstand

Waarom rechtsbijstand?

  • Wij verhalen voor u de schade
    Stap voor stap onafhankelijke persoonlijke hulp


Bereken uw premie

Bereken in 2 minuten

Wist u dat?

Ook als u een Volledig Casco autoverzekering heeft, is rechtsbijstand een goede aanvulling. We verhalen uw materiële schade al, maar met rechtsbijstand krijgt u van ons ook juridische ondersteuning bij een meningsverschil met uw merkdealer. Bij letselschade helpen wij u met verhalen.

Veelgestelde vraag

Ik heb al een rechtsbijstandverzekering. Dan heb ik toch geen rechtsbijstand voor mijn auto nodig?
Controleer of bij uw huidige rechtsbijstandverzekering de module ‘verkeer’ is opgenomen. Is dat niet het geval? Dan krijgt u geen rechtsbijstand bij uw auto. Wilt u dit wel? Sluit dan rechtsbijstand bij Allianz af. Dan is bij schade alles snel en goed geregeld.

69.0.9 FC51